Müşteri Odaklı Tasarım ve Ticaret Çözümleri ile Öne Çıkın

Instagram Gizli Hesap Görme İşlemi Nasıl Yapılır?

Son dönemlerde birçok sosyal medya kullanıcısının cevap aradığı sorulardan biri instagram gizli hesap görme işlemi nasıl yapılır sorusudur. Instagram en popüler sosyal medya uygulamaları arasında yer almaktadır. Gizli hesaba sahip olan kişilerin neler paylaştığı bazı kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. Öncelikle gizli hesap hakkında bilgi vermek istiyoruz. Adından da belli olduğu üzere profil bilgilerinin başkaları tarafından görünmesini istemeyen kullanıcılar, gizli hesap modunu tercih etmektedir. Buradaki asıl amaç listesinde olmayan kişilere görünmemektedir. Günümüzde malum çok alakasız kişiler mesaj atmakta ve belli bir kısmı rahatsız etmektedir. 

Bunun önüne geçebilmek adına birçok kullanıcı gizli hesap özelliğini kullanmaktadır. Bu tür hesapların detayını görebilmeniz için o kişinin arkadaş listesinde olmanız gerekmektedir. Bir nevi profil bilgilerini güvene alma işlemi de diyebiliriz. Günümüzde her ne kadar gizli hesap özelliğini kullanan kullanıcı olsa da artık bu hesapları birkaç basit uygulama ve program ile görebilmek mümkündür. Gizli hesabı gizli bir şekilde takip etmek gibi bir durum söz konusudur. Aslında bu durum rahatsız edici de olabilmektedir. Yinede tür uygulamaları kullanarak, merak ettiğiniz gizli hesapları görmek istiyorsanız, yazımızın devamını okuyabilirsiniz. 
 

Instagram Gizli Hesapları Gösterme Uygulamaları Nelerdir?

Bu bölümde sizlere instagram gizli hesapları gösterme uygulamalarının neler olduğundan bahsedeceğiz. Böylelikle merak ettiğiniz ve arkadaşı olmadığınız gizli hesapları kolay bir şekilde görebileceksiniz. Gizli hesapların görülmesinde toplam sekiz uygulama kullanılmaktadır. Bunlardan tek tek bahsedelim;

  • Postegro: Bu uygulama gizli hesapları gösterme uygulamaları arasında en popüleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Tek kusuru her istediğiniz hesabı bazı durumlarda göremeyebiliyorsunuz. Uygulamayı kullanabilmek için öncelikle yüklemeniz gerekmektedir. Kullanıcı bilgileriniz ile uygulamaya giriş yaptıktan sonra kimin hesabını görmek istiyorsanız, o kişinin kullanıcı adını yazarak aratınız. İşte bu kadar
  • Scout:  Bu uygulama da bir önceki bahsettiğimiz uygulama ile aynıdır. Yine aynı şekilde önce uygulamayı yüklemeniz gerekmektedir. Ardından uygulamaya giriş yapmalı ve hesap bilgilerini görmek istediğiniz kişinin kullanıcı adı ile arama yapmanız gerekmektedir. 
  • Ghosty: Bir kişiyi takibe almadan gizli hesap görme uygulama arasında en sık tercih edilenidir. Bu uygulamada da yapmanız gereken işlemler aynıdır. 
  • Bestwhozi: En iyi ve sıklıkla kullanılan gizli hesap gösterme uygulamalarından biridir. Bu uygulama yalnızca android işletim sahibine sahip akıllı telefonlarda çalışmaktadır. Telefonunuz IOS işletim sistemine sahip ise diğer uygulamaları deneyebilirsiniz. 
  • LiLi: Bu uygulamada yalnızca android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda çalışmaktadır. Ancak burada bir istisna söz konusudur. Ios işletim sistemine sahip olan telefonlardan uygulamanın web sitesi üzerinden giriş mümkündür. Yalnızca mobil uygulamadan giriş yapamazsınız. 
  • Pingru: Bu uygulama da sadece android işlerim sistemine sahip telefonlarda çalışmaktadır. Bu uygulamada gizli hesapları görmenin yanı sıra gizli hesabın takipçilerini ve takip ettiklerini görme gibi birçok özellik bulunmaktadır. 
  • Takip İsteği Gönderme: Bu yöntem en bilinen yöntemdir. Gizli hesaba sahip olan bir kullanıcıyı merak ediyorsanız, ona takip yani arkadaşlık isteği gönderebilirsiniz. Tabi ki karşı tarafın kabul edip etmemesi tamamen ona kalmıştır. Takip istediğinizi kabul ederse tüm profil bilgilerini, paylaşımlarını, videolarını ve daha fazlasını görebilirsiniz. 
  • Insta Pro: Instagram gizli hesapları gösterme uygulamaları arasında insta pro seçeneği de bulunmaktadır. Öncelikle siteye giriş yapınız. Ardından başlat düğmesine tıklayınız. Sayfa yüklendikten sonra merak ettiğiniz gizli hesaba sahip kişilerin profillerine ulaşım sağlayabilirsiniz. Bu tür uygulamaları kullanırken karşı tarafın bunu asla bilmeyeceğinden de emin olabilirsiniz. 

Yorumlar
disqus code
İletişime Geç